Avem o echipa disponibila pentru zona ta!

Profita de ofertele noastre chiar acum!

+40 767 581 843 WhatsApp Messenger

Curatarea Separatoarelor de Grasimi si Hidrocarburi

Profesionalism

Datorita experientei pe care am acumulat-o de-a lungul timpului

Ecologic

Serviciile noastre sunt 100% prietenoase cu mediul inconjurator

24/7

Echipele noastre sunt pregatite pentru interventii de urgenta 24/7

Servicii de curatare separatoare de grasimi si hidrocarburi

Orice tip de atelier, garaj, benzinarie, parcare auto, etc. necesita separatoarele de hidrocarburi pentru a functiona responsabil fata de mediul inconjurator. Apele pluviale si cele provenite de la locatiilerespective se incarca cu substante variate (uleiuri, grasimi minerale, carburanti), devenind periculoase pentru terenurile si apele limitrofe. Separatoarele de hidrocarburi reduc aceasta problema prin filtrare.

Firma noastra presteaza servicii de curatare a acestor separatoare: interiorul separatorului ca atare, filtrele si dispozitivele de filtrare adiacente, prin igienizari ecologice. In acest fel va puteti asigura ca activitatea dumneavoastra nu afecteaza sanatatea spatiului inconjurator si aveti in acelasi timp garantia ecologica de la S.C AQUA SEWER SERVICES S.R.L.

Rezistenta chimica si mecanica, la intemperii si la coroziuni nu va fi afectata de operatiunile de intretinere. Recomandam curatarea separatorului si eliminarea hidrocarburilor acumulate cel putin o data la cinci-sase luni(in functie de suprafata aferenta separatorului se stabileste cu exactitate periodicitatea interventiilor). Dupa curatare, gradul de functionalitate al separatoarelor va creste si, odata cu el, si eficienta financiara a afacerii dumneavoastra.

Contacteaza-ne

+40 767 581 843 WhatsApp Messenger

Lista Servicii

Servicii profesionale de curatare a separatoarelor de grasimi si hidrocarburi in toata Romania

Curatarea Separatoarelor de Grasimi Curatarea Separatoarelor de Hidrocarburi
Alege metoda de contact de mai jos!
Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.