Avem o echipa disponibila pentru zona ta!

Profita de ofertele noastre chiar acum!

+40 767 581 843 WhatsApp Messenger

Desfundare Canalizare cu Presiune

Experienta

Desfundare canalizare cu utilaje de inalta presiune si performanta

Ecologic

Serviciile noastre sunt 100% prietenoase cu mediul inconjurator

24/7

Echipele noastre sunt pregatite pentru interventii de urgenta 24/7

Servicii desfundare canalizare cu presiune

Indiferent daca este vorba despre o conducta infundata, o tubulatura fisurata, o teava sparta sau numai aplatizata datorita greutatii ce apasa in permanenta pe ea, firma noastra ofera servicii de desfundare canalizare la cele mai inalte standarde de pe piata.

Desfundarea tevii de canalizare se poate realiza prin mai multe metode, cea mai cunoscuta fiind cea cu vestitul sarpe de desfundat care se foloseste aprope de pe vremurile de cand au aparut canalizarile.

Insa, faptul ca este cea mai populara metoda nu inseamna si ca da cele mai bune rezultate. Timpul a trecut, metodele au evoluat.

Astfel, au aparut alte solutii pentru desfundarea canalizarii si desfundare tevi fiind una din cele mai bune si mai potrivite fiind desfundarea canalizarii cu jet de presiune.

Aceasta metoda este cea mai eficienta si cea mai sigura pentru tubulaturile din reteaua de canalizare.

Jetul de presiune nu face niciun rau, evitand spargerea tevii si realizand o curatare si o decolmatare a acesteia lungindu-i viata cu cel putin cativa ani.

Astfel de incidente pot aparea in viata oricarei persoane, de aceea si noi am trecut prin asta si stim ce inseamna ca atunci cand este cel mai nepotrivit moment scurgerea de la bucatarie sa functioneze foarte lent, toaleta sa refuleze, subsolul sa se umple de apa si tot asa.

In astfel de momente o interventie rapida de desfundare canalizare si desfundare tevi este cea care face diferenta.

Firma noastra detine autospeciale ce efectueaza lucrari de desfundare canalizare cu jet de presiune de 180bari, ceea ce semnifica o curatare in profunzime a tubulaturilor.

Echipe bine instruite in domeniul desfundarii canalizarii realizeaza operatiunile de desfundare canalizare, curatare canalizare, desfundare tevi si decolmatare in cel mai scurt timp la cele mai bune preturi de pe piata. Societatea noastra este dotata cu instalatie de desfundare canalizare cu presiune in autospeciale de dimensiuni mici, care pot patrunde in orice parcare, inclusiv parcarile mall-urilor.

Contacteaza-ne

+40 767 581 843 WhatsApp Messenger

Lista Servicii

Servicii profesionale de desfundare canalizare cu presiune non-stop in Bucuresti & Ilfov

Desfundare Canal Desfundare Tevi Scurgere Desfundare Conducte Desfundare Sifoane Pardoseala Desfundare WC Desfundare Chiuvete Spalare cu Furtun de Presiune Curate (Decolmatare) Canale Curate (Decolmatare) Camine Decantoare
Alege metoda de contact de mai jos!
Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.