Avem o echipa disponibila pentru zona ta!

Profita de ofertele noastre chiar acum!

+40 767 581 843 WhatsApp Messenger

Vidanjare

Interventii 24/7 in Bucuresti & Ilfov

Profesionalism

Datorita experientei pe care am acumulat-o de-a lungul timpului

Ecologic

Serviciile noastre sunt 100% prietenoase cu mediul inconjurator

24/7

Echipele noastre sunt pregatite pentru interventii de urgenta 24/7

Servicii de vidanjare

Serviciul de vidanjare este extrem de util atat in cazul unor ploi in rafale unde debitul de apa este considerabil, cat si cazul unor tubulaturi sparte sau al unor fose sau haznale pline. De asemenea serviciul de vidanjare este necesar in cazul restaurantelor, gradinitelor, cantinelor sau oricarei locatii unde se prepara mancare petru realizarea operatiunii de vidanjare decantor grasimi.

SC Aqua Sewer Serices SRL efectueaza lucrari de vidanjare grasimi, vidanjare ape menajere, vidanjare fose septice.

Parcul auto al firmei noastre detine si autospeciale concepute special pentru zonele mai putin accesibile atat din punct de vedere al spatiului cat si din punct de vedere al limitei de greutate permisa de lege.

De aceea un mare atu al firmei noastre il reprezinta autospecialele de vidanjare de dimensiuni reduse si bazinul de colectare de 3,5t care poate avea acces in orice zona sau subsol de casa, bloc, mall sau parcare subterana.

De asemenea firma noastra executa si vidanjarea toaletelor ecologice amplasate in spatii private, in special zona santierelor.

Incheiem contracte avantajoase pentru operatiunile de vidanjare atat in Bucuresti cat si in provincie.

Contacteaza-ne

+40 767 581 843 WhatsApp Messenger

Lista Servicii

Servicii profesionale de vidanjare non-stop in Bucuresti & Ilfov

Vidanjare Fose Vidanjare Subsoluri de Bloc Vidanjare Canalizari Vidanjare Bazine Decantoare Vidanjare WC-uri Ecologice Vidanjare Piscine Vidanjare Ape Uzate Vidanjare Grosier Vidanjare Pamant Vidanjare Nisip
Alege metoda de contact de mai jos!
Utilizam cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Continuand sa vizitati acest site, sunteti de acord cu politica noastra de utilizare a cookie-urilor.